WELCOME TO THE WORLD OF HRE PERFORMANCE WHEELS.

HRE ontwerpt, engineert en produceert zowel 1-delige, 2-delige met FMR™, als 3-delige gesmede en gegoten FlowForm® aluminium velgen voor raceauto’s, luxe auto’s en SUV’s. 

De gesmede wielen van HRE worden geproduceerd in hun TÜV-goedgekeurde fabriek in San Diego, Californië en bieden een op maat gemaakte keuze aan offsets, breedtes en afwerkingen, wat resulteert in een unieke persoonlijke stijl en ontwerp voor de wens van elke klant.

Ontdek hieronder welke wielen HRE in zijn assortiment aanbied!

CRBN™ Series

HRE's CRBN™ programma maakt gebruik van de nieuwste materialen en fabricagetechnologieën om een nieuwe standaard te zetten in carbon fiber wielen. Gebaseerd op HRE's meer dan 40 jaar ervaring in het maken van high-performance wielen, legt CRBN™ de lat hoger voor wat betreft prestaties en kwaliteit. Deze nieuwe tweedelige wielen hebben de CRBN™ velg verbonden met de gesmede aluminium centers met zeer sterke titanium bevestigingsmiddelen.

Forged Monoblock

Monoblock wielen worden ook wel "eendelige" wielen genoemd. Dit betekent dat ze tot één enkel onderdeel worden gesmeed zonder verwijderbare onderdelen. Tijdens het fabricageproces begint een monoblockwiel als een enkel, rond blok aluminiumlegering 6061-T1. Het aluminium blok wordt samengeperst en onderworpen aan intense hitte waardoor een dichte korrelstructuur ontstaat en een rond, blank stuk metaal wordt gevormd.

Forged 2-Piece FMR

FMR (Forged Monoblok Rim) is HRE's gepatenteerde uit één stuk gesmede aluminium velgtechnologie. Gemaakt met hetzelfde proces en uit hetzelfde materiaal als hun eendelige wielen is het gekoppeld aan een gesmeed wielcentrum. De HRE FMR barrel biedt meer stijfheid, minder massa, hogere concentriciteit en elimineert de luchtafdichting die nodig is bij traditionele driedelige wielen.

FlowForm

HRE biedt de FlowForm® lijn van wielen aan met een iconische styling en een kwaliteitsniveau zoals we dat van HRE gewend zijn en dit alles tegen een toegankelijke prijs. Deze gegoten FlowForm® wielen zijn gemaakt van het hoogste niveau doormiddel van uitstekend ontwerp en innovatieve engineering.

Forged 3-Piece

Een 3-Piece wiel bestaat uit drie afzonderlijke delen, een gesmeed middenstuk, een gesponnen aluminium binnenwiel en een gesponnen aluminium buitenwiel (lip). Deze drie onderdelen worden aan elkaar gelast en vormen het eindproduct. Dit fabricageproces maakt een bijna oneindige keuze aan configuraties mogelijk. Daarnaast zorgen Forged 3-Piece wielen voor een ongeëvenaarde kracht.

Ons Team staat voor u klaar.

Judith
Diederick
Luis
Gijs
Michiel
Kevin
Roel

Ons Team staat voor u klaar.

Michiel
Kevin
Roel
Joris
marc
roy

GPProducts is gespecialiseerd in high performance producten voor motoren en auto’s.

info@gpproducts.eu
+31 (0) 416 660 663